Ga voor een ervaren makelaar die de regio kent
Wie in Emmen woont of naar die stad wil verhuizen, doet er goed aan om bij aan- of verkoop van een woning een ervaren makelaar te regelen. Het slimste is om te gaan voor een goede broker die een ruime ervaring in de regio heeft en alles weet over de do’s en don’ts in en rondom Emmen. Een makelaar met goede contacten. Oost Makelaardij is de makelaar van Emmen en uw ideale partner als u een fraaie woning in Emmen wilt kopen of uw huis wilt verkopen.

Waarom kiezen voor Oost Makelaardij?
Maar wat maakt Oost Makelaardij nu zo uniek? Om precies te zijn biedt deze makelaar u de volgende pluspunten op het gebied van huizenverkoop of huizenaankoop:

Een persoonlijke benadering, waarbij uw wenen centraal staan. De vriendelijke makelaar gaat met u in overleg: wat wilt u precies? En legt de mogelijkheden en opties aan u voor.

Oost Makelaardij is u van dienst als het gaat om het bedingen van een goede prijs voor de door u gewenste of te verkopen woning.
Als dé regionale makelaar van Zuid-Oost Drenthe staat Oost Makelaardij zijn klanten van A tot Z ten dienst. Bezichtigingen, het opstellen een van een taxatierapport, prijsbepaling en prijsonderhandelingen, een inspectie van de woning, het perfect regelen van een goede hypotheek of het rondmaken van een deal bij de notaris: bij Oost Makelaardij wordt alles tip top voor u geregeld!
Scherpe en eerlijke tarieven voor geleverde diensten zijn bij Oost Makelaardij de norm. U betaalt alleen voor de diensten die u geleverd krijgt en kunt rekenen op aantrekkelijke prijzen.

Neem nu contact op met een van de makelaars
Wacht niet langer en kies voor de expertise en ervaring van een betrouwbare makelaar. Oost Makelaardij regelt de koop voor u, van het begin tot het eind. Neem een kijkje op de website oostmakelaardij.nl voor meer informatie en maak een vrijblijvende afspraak!