Wanneer je op niveau sport heb je bijbehorende kleding nodig die net zo op niveau is als dat jij bent. Of je nou twee keer per week naar de sportschool gaat of 7 dagen in de week, Gorilla Wear Bodybuilding kleding is voor deze, en alle tussenliggende categorieën, geschikt.

Gorilla Wear

Het in 1982 opgerichte Gorilla Wear specialiseert zich wereldwijd als een van de grootste fitness en bodybuild kleding merken. In zowel Amerika, waar het merk is opgericht, als in Nederland bevinden zich magazijnen van het merk. Naast deze twee landen zijn er nog zo’n 150 andere landen waar het merk fitness kleding zijn bezorgt. Gorilla wear staat vooral bekend om zijn hoge kwaliteit kleding die toch verkocht wordt voor een normale prijs. Op die manier zorgen zij er voor dat fitness kleding met een goede kwaliteit ook voor iedereen beschikbaar is. Dit maakt dat zij gegroeid zijn tot een van de grootste sportswear en lifestyle merken voor fitness en bodybuilding.

Kleding

Op de website van Gorillawear vindt je een enorme collectie aan verschillende soorten kleding. Zo is er een afdeling voor zowel mannen als vrouwen die weer onderverdeeld is in subcategorieën. Ook hebben zij sport accessoires, denk aan waterflessen, tassen en handschoenen, en vindt je er een sale afdeling. Via de sale kun je de hoge kwaliteit kleding voor een nog lagere prijs kopen. als laatste vindt je op de website van Gorillawear een catalogus. Via deze catalogus kun je zien welke artikelen het merk verkoopt en eventueel inspiratie op doen voor welke kleding stukken goed bij elkaar passen of niet.

Verzenden & betalen

Wanneer je gekozen hebt welke sport artikelen je wil bestellen dan kun je deze laten verzenden naar het huisadres. Voor elk land geld dat alle orders boven de 99 euro gratis verzonden worden. Anders wordt het 5,59 euro.