Duitsland is populair onder Nederlanders
Op vakantie gaan, maar ook een huis kopen in Duitsland is iets waar steeds meer Nederlanders voor kiezen. En daar hebben ze goede redenen voor, want Duitsland is een prachtig land, waar veel Nederlanders zich al snel thuis voelen. Onze oosterburen hebben dan ook veel te bieden. Niet alleen qua cultuur en natuur, maar ook de huizen over de grens met Duitsland hebben zo hun voordelen.

Een huis in Duitsland kopen: wat zijn zoal de voordelen van Duitse woningen?Een woning in Duitsland kopen, betekent dat u van veel pluspunten profiteert die u in Nederland niet snel krijgt. De grootste voordelen van Duitse woonhuizen zijn:

  • Bekend is dat Duitse huizen solide, veilig en met de beste materialen gebouwd zijn. De woningen in Duitsland zijn over het algemeen genomen dan ook van betere kwaliteit dan in Nederland.
  • Het is met name de aankoopprijs van panden, die wonen in Duitsland zo populair maken. In Duitsland zijn de grondprijs een stuk lager dan in Nederland, terwijl ook bouwmaterialen daar voordeliger zijn. Sluit u ook nog eens een Duitse hypotheek af, dan profiteert u tevens van d lagere hypotheekrentes bij onze oosterburen. Ideaal toch?
  • Er zijn uitstekende en zeer ervaren Nederlandse en Nederlands-Duitse makelaars in Duitsland actief die de nationale woningmarkt als hun broekzak kennen. En u kunnen helpen om voordelig een prachtige woning in Duitsland aan te schaffen. Holland Immo Center, zie voor hun website hollandimmocenter.com/nl, is zo’n betrouwbare en ervaren makelaar waar u voor goede huizen bij de oosterburen terechtkunt.

Bekijk ons volledige huizenaanbod in Duitsland
Ga nu naar hollandimmocenter.com/nl en bekijk het complete aanbod huizen van deze makelaar in Duitsland. Natuurlijk kunt u bij vragen altijd contact opnemen met de professionele, Nederlandssprekende klantenservice van Holland Immo Center. Mogelijk bent u binnenkort eigenaar of eigenaresse van een prachtig huis over de grens!