Droom jij ook altijd weg bij actiefilms waar de held er op de motor vandoor gaat? Laat de romantiek van de tweewielers tot leven komen en start met motorrijlessen. Ga de motor op en leer het voertuig te beheersen. Rijschoolwildenberg biedt jong en oud rijlessen voor de motor. Wil je meer weten over deze rijschool en motorrijlessen? Lees dan gauw verder.

Handige pakketten
Er komt nog een hoop kijken bij het vaardig worden van motorrijden. Gelukkig biedt Rijschoolwildenberg de beste lespakketten. Je hebt keuze uit verschillende pakketten. Wanneer je een proefles aanvraagt, zal de instructeur aan het einde van de proefles jou adviseren welk pakket het beste bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor het Basispakket. Dit pakket is inclusief 10 lessen, AVB, AVD, intern proefexamen, gratis herexamen en een voordelig tarief voor vervolglessen.

Les op maat
Alle instructeurs zijn professioneel en kunnen les op maat geven. In 10 lessen willen ze jou klaarstomen voor de examens, maar dit zal altijd op jouw tempo gaan. Heb je meer moeite met het vaardig worden? Dan kan er altijd een extra les worden ingepland. Deze rijschool weet als geen ander dat motorrijden pas echt leuk is wanneer je het echt goed vaardig bent.

Vraag een proefles aan
Wil je weten of motorrijden iets voor jou is of dat het toch iets is voor de helden in de actiefilms? Probeer het eens uit met een proefles! Je kunt zowel telefonisch als online een proefles aanvragen. Deze les is maar liefst 120 minuten lang voor slechts € 50,-. Je leert in deze twee uur op een relaxte manier wat motorrijden precies inhoud.

En waar wacht jij nog op? Leer de fijne kneepjes van het vak en ga met een krachtige tweewieler de weg op. Bekijk Rijschoolwildenberg.nl voor meer informatie over de motorrijlessen, neem direct contact op voor een proefles en haal jouw motorrijbewijs.